2011. augusztus 22., hétfő

Kísérletezgetek :)

Télire készülődve egy sálmintát gyakorolgattam a napokban. Azt hiszem, majd "élesben" is szép lesz a minta azzal a fonallal, amiből egy anyuka kérte tőlem a téli nyakravalóját :) Már alig várom, hogy a héten megérkezzen a fonal, és hozzáláthassak :)


Ez pedig egy pelerin lesz, ha majd kész lesz egyszer... :)


Ők pedig a mi (benti) madaraink - kint is lakik egy minden este a bejárati ajtónk felett, őt még nem sikerült lefotóznom - no meg nem is szeretném őt elijeszteni. A benti madaraink azóta a fikusz boldog lakói :) Az ötlet tőle jött :)


És végül jöjjön még néhány kép a lassan elmúló nyárról - avagy egy vasárnap délutáni séta alatti kattintgatásaim :)



2011. augusztus 8., hétfő

Luca takaró

Elkészült a második babatakaróm is, amit Lucának készítettem. A fonal már ismerős, nekem készült belőle kendő, és annyira beleszerettem a színeibe, hogy készült egy takaró is narancs-mályva-zöld-bézs színösszeállításban, virágokkal díszítve. Luca ma már kíváncsian emelgette rajta a buksiját :)







Azt hiszem, kékes-szürkés-zöldes színösszeállításban is el fogom készíteni, hogy Áronom se maradjon ki a jóból :) (már megrendelte természetesen :))

2011. augusztus 5., péntek

Néha jut időm erre-arra

A két kicsi mellett most nem sok időm jut másra, még szoknunk kell a kétgyermekes életet. Volt néhány félkész dolog, amit közben azért sikerült befejeznem. Kell néha egy kis csendes tevékenység - horgolni pedig szuperül lehet szoptatás közben is! :)


Életem első Kipp-Kopp próbálkozása, bár ő inkább csak Kipikopi lett, Kipp-Kopp még várat magára :)



Ezt a sapit a szomszéd kisfiúnak készítettem születésnapjára, a hűvös időben már hordta is. 



Ez egy párna lesz, elhasznált farmernadrágból készítem majd az alsó részét, és szivaccsal fogom kitömni - egyszer, majd ha a varrógép közelébe is eljutok. Addig pedig a könyvespolcon díszeleg terítőként :)