2012. január 24., kedd

Megvan az 55. olvasóm! Játsszunk egyet!

Tegnap még nem láttam, de ma mit mutat a számláló? 

55 rendszeres olvasót!!! 

Tudom, másnak van 250, én az 55-nek is ugyanannira örülök!

Így aztán szeretnék játékot hirdetni, úgyis régen volt már nálam ilyesmi :)

A feladatod csak annyi, hogy hagysz itt egy megjegyzést, illetve megosztod a játékot a Blogodon (esetleg a Facebookon is).

És hogy mit nyerhetsz? Egy pár igazi, tavaszias horgolt függönyelkötőt :) és valami meglepetést is mellé :)

Nos, van kedved játszani? Akkor várlak szeretettel!


Jelentkezési határidő február 4 szombat éjfél.
 Február 5-én sorsolom ki a nyertest, akinek elkészítem az ajándékát.

Játékra fel!

2012. január 23., hétfő

Készülőben a South Bay Shawlette

Készül a tavaszi kendő, a South Bay Shawlette. Sokan meghorgolták már, régóta szemeztem én is a mintával, kezdetben úgy véltem, nekem ez nem fog menni, túl bonyolult. 

Aztán csak-csak nekiláttam, s rájöttem, hogy valójában egyáltalán nem bonyolult a minta, sőt, igen haladós, ha van az embernek egy kis szabadideje (khmmm...). Szóval nálam apránként készül, de azért szépen alakul.

Barka Kabala - Mignon színű fonalból horgolom, puha, könnyű, szép színű fonal. Az elején nekem túl rózsaszínnek tűnt, de már megszerettem a színét, igazán lányos :)

Jöjjenek a képek!




Posted by Picasa

2012. január 22., vasárnap

Mi már a tavaszt várjuk

Múlt héten gyönyörű tavaszi napsütés ragyogott be az ablakon, én meg lelkesen előszedtem a pamutfonalaimat, és nekiláttam a gyerekeknek tavaszi sapikat horgolni. 

El is készült mindkettejüknek egy-egy darab, de ez persze nem jelenti azt, hogy készen is vagyok a tavaszi felszereléssel. :)





2012. január 12., csütörtök

Takaróm

Hogy ne csak meséljek, hoztam képet is a készülő takarómról. Jó érzés horgolni, tele van élettel teli színekkel, vidámságot, melegséget sugároz. Szeretem készíteni :)




Még messze van az a perc, amikor azt mondom, hogy kész, de azért már kezd méretes helyet elfoglalni az ölemben :)

2012. január 9., hétfő

Új év indul!

Elkezdődött az új esztendő. Vannak terveim, sok-sok új tervem van, csak győzzem őket megvalósítani. Remélem szépen sorjában mindennek eljön majd az ideje :)

Az első idei munkám egy kámzsás nyakmelegítő lett, ugyanabból a manózöld gyapjúfonalból készült, mint Áron és Luca sapkája, puha, meleg. Jó szolgálatot tesz a hideg szélben. A mintára a legújabb Amelie magazinban leltem, és azonnal megtetszett. Gyors, haladós minta :)




Készül a takaróm is, lassan, de haladok vele. Az lesz az év egyik folyamatos projektje, lassan készül. Hasonlít egy kisbaba felkészüléséhez a megszületésre, hosszú hónapokon át növekedik, hogy végül "megszülessen". Hogy kell-e hozzá kilenc hónap, még nem tudom, majd kiderül.